Phien


Phien - Vrouw (58 jaar)
Zoekt: Man
Provincie: Limburg

Phien

Relatiestatus: gescheiden
Lengte: 170-175
Figuur: Normaal
Oogkleur: blauw
Haarkleur: bruin
Opleiding: HBO
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
Rookt: Nee
Cupsize: cup C
Huidskleur: blank
Schaamstreek: GeschorenOver Mij: Denk je dat ik niet weet dat ik niet goed meer in de markt lig? Ik ben de jongste niet meer, gescheiden en mijn uiterlijk is ook niet dat van een supermodel. Ik weet dat allemaal heus wel. Maar ik ben wel lief, aardig en netjes. Ik hou mijn boeltje keurig op orde, hou alles goed schoon, mijn rekeningen worden op tijd betaald en voor een man zorg ik ook goed. Jij mag er ook best wat minder mooi uit zien, vind ik helemaal niet erg. Dan passen we misschien juist wel goed bij elkaar!

Ook deze vrouwen van 58 jaar uit Limburg zijn geil en actief op zoek naar sex!


Naam: DjoekeTjoeke (58)
Geslacht: Vrouw

DjoekeTjoeke

Over mij: Wie wil er nu in zijn eentje oud worden? Ik in ieder geval niet, vandaag dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken, om hier een leuk maatje te vinden.
Op zoek naar: Man
Provincie: Limburg
Naam: Grotezoektocht (58)
Geslacht: Vrouw

Grotezoektocht

Over mij: Neem graag een duik in het onbekende, misschien wel met jou? Mannen zonder foto hoeven niet te reageren.
Op zoek naar: Man
Provincie: Limburg
Naam: Wettie (58)
Geslacht: Vrouw

Wettie

Over mij: Zullen wij vanavond eens even de bloemetjes buiten zetten? Ik heb een leuk vooruitzicht voor je. Ik ben helemaal alleen thuis en ik heb ontzettend veel zin. Ben de hele dag al nat en als je belooft te komen, beloof ik dat ik naakt voor je klaar zal zitten.
Op zoek naar: Man
Provincie: Limburg
Naam: Livaa (58)
Geslacht: Vrouw

Livaa

Over mij: Het zal wel aan de leeftijd liggen, maar sinds ik weer uit de overgang ben, wil ik iedere dag seks (liever zelfs meerdere keren op één dag) en mijn man wil helemaal niets meer. Daarom zoek ik een jonge vent die nog vol energie zit en aan mijn behoefte kan voldoen. Er zijn vast wel mannen die dat interessant vinden...
Op zoek naar: Man
Provincie: Limburg